2014. február 3., hétfő

Hogyan használja fel az ellentét Jézus Édesanyját, hogy megtévesszen bennünket?

Ez az írás, melyet a minap levélben kaptam, először kiverte nálam a biztosítékot, de aztán szépen  letisztult bennem, mert eszembe jutott Tandari Éva: Kegyelemmel teljes c. írása, mely Máriáról szól, és semmi ellentmondás nincs ezen írás és Bertha Dudde alább lévő írása között. Egyikben sincs szó  arról, hogy Mária templomokat követelne saját maga tiszteletére, sem arról, hogy Fiánál előbbre valónak tekintené magát. Arról sem, hogy földi életében párthus hercegnő volt (legalábbis Badiny professzor és követői szerint), vagy beavatott mágusasszony, és palotában szülte meg Jézust.
(Megjegyzéseim zárójelben, dőlt betűkkel)

 ***

A Sátán tevékenysége, mint a világosság angyala
Bertha Dudde írómédium közlése 1959-ből

Az utolsó időben a Sátán minden eszközzel küzd, hogy a lelkeket megszerezze - és ezzel elveszítse. Trükkje: a lelket tévedésbe kergeti, hogy azt higgye, a helyes úton van. Közben az utakat úgy összezavarja, az emberek észre sem veszik, hogy az a mélységbe vezet. De mindez azért lehetséges, mert az emberekben nincs komoly vágyódás, hogy a magasba vezető utat megtegyék. Megelégszenek annyival, ha azt mondják nekik: "Ez az út a magasba vezet." Viszont maguk nem elég éberek, mert akkor észrevennék: ez az út lefele visz!

Ellenfelem sokféle eszközt használ a megtévesztésre. Ezek mind eltérnek az igazságtól, és a csalások és megtévesztések egyetlen gombolyagját képezik. Viszont az álcázásuk olyan jó, hogy nagyon ébernek kell lenni, hogy az ember elkerülje.

A megtévesztések közül a legjobbnak tűnik neki Jézus édesanyja - akit először előtérbe helyez az embereknél, hogy aztán tisztelete és dicsőítése közben elfelejtsék az ember tulajdonképpeni földi célját, vagyis azt, hogy MAGÁVAL JÉZUS KRISZTUSSAL KERESSEN KAPCSOLATOT, MERT EGYEDÜL TŐLE FÜGG AZ EMBER LELKÉNEK MEGVÁLTÁSA. (Ez természetesen NEM azt jelenti, hogy egyáltalán ne keressük a kapcsolatot Áldott Anyánkkal. Az isteni Hármas Egységnek - Atya-Fiú-Szentlélek - Ő is szerves része, mint Szentlélek, s mindhárom áthatja egymást. Hívhatjuk segítségül Őt is, ahogy Jézust és az angyalokat)




Tehát látszatra egy helyes szeretet megnyilvánulást visznek végbe Jézus édesanyja iránt. De ennek kihatásai vannak, amiket el akar érni a Sátán! Azt ugyanis, hogy ezzel CSÖKKENJEN A SZERETET A MEGVÁLTÓ IRÁNT - AKI EZZEL MINTEGY HÁTTÉRBE KERÜL.

A földi életidő annyira rövid, hogy a cél elérése nem viselhet el kerülőutakat. Viszont az emberek hosszú kerülőutakat tesznek, AMELYEK NEM VEZETNEK A NAP MINDEN ÓRÁJÁBAN JÉZUS KRISZTUSHOZ, HOGY NÁLA MENEDÉKET KERESSENEK. A hozzá való kapcsolódás annyira fontos, hogy azt nem lehet elég sokszor megtenni. Jézus anyjának minden megdicsőítése már ez okból is eltérést jelent a tulajdonképpeni élettörekvéstől. Isten ellensége ezt a kapcsolatot akarja minden eszközzel megakadályozni. Ez akkor sikerül neki a legjobban, ha az emberek gondolatát minél inkább Máriára irányítja. És ez a szokatlan jelenések által lehetséges is. A jelenések előidézője ő maga, amennyiben a fény angyalának az álarcában láthatóvá válik azoknak az embereknek, akik KÜLÖNÖSEN ALKALMASAK A TERMÉSZETFÖLÖTTI DOLGOK ÉSZLELÉSÉRE. (Fényjelenségek, könnyező, vérző szobrok, ikonok!)



A jelenések alkalmával megmond olyan dolgokat, amelyeket felismert mint jövőbeli eseményeket. Ezzel a hitelesség benyomását kelti, holott ez csak egy álcázó manőver, hogy annál nagyobb zavart keltsen. És mindig a titokzatosság kabátjába bújik, mindig rejtett dolgokat említ, és gyakran megtiltja a nyilvános közreadást. Ekkor ugyanis hazugságai felismerhetővé válnának. Mindig csak rejtett nyilatkozatokat ad, mert nincs pontos ismerete. Világos pillanataiban felismeri az idő komolyságát, amikor elveszik tőle a hatalmát. De nem tudja abbahagyni, hogy ne követeljen magának tiszteletet és dicsőséget. Ezt az álcázott fényjelenség száján keresztül teszi, amennyiben templom, vagy oltár építését követeli, ahol neki hódolnak - mert ilyen jelenségek mögé rejtőzik. Egy nem jó szellem felismerésének legbiztosabb jele, hogy megköveteli, adjanak neki a világ nyilvánossága előtt tiszteletet.

Egy igazi, a világosságból való lény mindig Jézus Krisztusra utal, mindig az Ő Megváltó Művét említi. Soha nem követel külsőségeket - templom, vagy oltár építését - hanem az embereket arra tanítja, szeretettel önmagukat alakítsák át Isten templomává. Az igazi világosságbeli szellem rejtett utalásokat nem tesz, hanem kihirdeti, amit minden embernek tudnia kell: közel a vég, és az emberek változzanak meg! Az igazi világosságbeli lény nem követel órákig tartó forma-imát ("mantrázás", mostanában gyakorta hívnak ilyen imákra, hogy én is ismételgessem a megadott szöveget, de már nem megyek), hanem arra indítja az embereket, lépjenek Jézus Krisztussal eleven kapcsolatba, mert az üdvösséget csak nála lehet keresni, és általa megtalálni. /Ján. 14,6-7./

Tehát az emberek ne vegyék komolyan az ilyen jelenéseket! Ezek csak emberek által feldíszített események. Egész primitíven jelentek meg, és csak azután lettek szokatlan élménnyé alakítva. A talaj jó volt, mert ezek az emberek már túl mélyen belegyökeresedtek a maguk "Isten-anya tiszteletükbe" és ezért már apró események is lázasan dolgoznak bennük, és megteremtették az alapot, hogy mindig valószínűtlenebb dolgokat is elhiggyenek.

De ezek semmi esetre sem valódi isteni-szellemi jelenségek, hogy megerősítenék a Mária tiszteletének hitét az emberekben. Ő NEM AKAR FIA - JÉZUS KRISZTUS ELÉ LÉPNI, ha valamikor meg is jelenne, állandóan Jézust és Megváltó Művét akarná kihangsúlyozni. Mert az ember célja az, és az is marad, hogy Jézus Krisztusban egyesüljön Istenével. A nap minden órájában erre kell törekedni, mert ez az egyetlen helyes út, ami az örök boldogsághoz vezet.

 ***

Bíró László megjegyzése: Döbbenetes ez a közlés főleg nekünk, magyarok számára, akiknél a Szűzanya tisztelete talán a legerősebb a földi világban. Sehol annyi búcsújáróhelye nincsen ennek a tiszteletnek, mint a Kárpát-medencében és ennek meg van az oka. Népünk aranykori nép és a valamikori ősnépnek azt a részét képezi, akinél a matriárchális társadalmi rend a legkésőbbi időkig fennmaradt a földön, így a Földanya-Nagyboldogasszonyhoz kötődő hite a legjobban megőrződött.

A női nem tisztelete és egyenlő jogai a férfiakéval mindig is teljesen egyértelmű volt a társadalmunkban. Az utóbbi évezredek folyamán bármilyen vallási áramlat is söpört végig a Kárpát-medence népein, a Boldogasszony-Földanyánk tiszteletét nem tudta megváltoztatni, így a hatalomra került zsidó-keresztény vallás fanatikus terjesztői sem. Pedig megtettek mindent. Végül kieszelték, hogy jobb lesz, ha meghagyják a magyaroknak ezt a ragaszkodását a Szűzanyához, de behelyettesítették a Földanya személyét Jézus Urunk édesanyjával, Máriával.(Téves elképzelés, hogy Gaia-Földanya és Szűz Mária-Boldogasszony egy és ugyanaz lenne).

A "Yotengrit"-ből tudjuk, hogy az ősi, a tibetivel azonos Büün vallásunk esetében nem voltak ennyire engedékenyek. Fekete mágiás módon változtatták át a nép tudatában a vallási megnevezéseket is. Innen van a "bűn" szavunk, tehát ki volt a bűnös? Bizony az, aki a "büün" vallás híve volt. Az Isten neve "Gonűz" volt és ebből teremtették számunkra a "gonosz" szavunkat. Hasonlóképpen az őrangyal "ördöng" megnevezéséből született meg az "ördög" szavunk.

Ajánlom, aki csak teheti olvassa el a könyv első két kötetét. Ebből majd megismerheti "Ukkót" a Nagyboldogasszonyunkat (Ő a Földanya, melyet világszerte élő törzsek tisztelnek, ő a Dél-Amerikai  indiánok. Pacha Mamája) és a hitrendszert, amely hozzá kötötte népeinket. Ugyancsak ehhez kapcsolódik bizonyító erővel az "Esszénus Béke Evangélium" is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése