2013. július 24., szerda

Szivárvány és tornádó



Ezt a félelmetes, egyben csodálatos képet elküldtem barátaimnak, valamint megosztottam néhány facebook-csoportban, mert arra voltam kíváncsi, kinek milyen érzései, benyomásai vannak a képről. Ami kikerekedett belőle, az elgondolkodtató és tanulságos. Vannak, akik megálltak a fizikai síknál, mert szkeptikusságuk erősen bekorlátozta őket. Vannak viszont olyanok is, akik túlléptek a fizikai dolgokon, s róluk – ha nem is minden esetben – magasabb tudatossági, ébredési szintet feltételezhetünk.
A „photoshop-hívőktől” az „elszállt ezotérikusokig” széles a skála, de az igazság valahol a keskeny arany középúton leledzik.

Ím,néhány vélemény:

K. István:
Hu, ez nem semmi, egy csodálatos természeti jelenség szerintem!

Kalemandra:
Hááát, csak ennyi? :) Fizikai síkon lehet, hogy csak ennyi, de mi lehet a szellemi háttere?

K. István:
Még találgatni se tudok, de anyit lehet tudni a szellemi háttérről, hogy a viharok, felhők formájában sokszr szellemi vándorlás, mozgás áll. Itt lehet, hogy pozitiv szellemek mozogtak!

Isti:
Nézőpont!
A nézőpont csodája ez, mely befolyással bír a tapasztalásra!
Az esőt látni innen, ahol a hátunk mögötti a fény, tünékeny jelenséget mutat meg. Létre jön a szivárvány.
A misztikus megközelítésben "híd", isteni szövetségi jelkép, összeköttetés az Ég és a Föld között.
Ha a fentieket tartjuk iránymutató elveknek, akkor egyszerre ott van egy hagyományos és szelíd ív, de a pusztító erők ígérete is, a tornádó által. Ha nem teszünk mást, csak megfigyeljük a képet, akkor felfedezhetjük benne a "véletlenek összjátékát". Megfelelő irányú megvilágítás, csapadék, ritkaságként látható tornádótölcsér, kellő távolság, a fény tüneményes pillanatai, fényképezésre alkalmas eszköz és az ujjongva rácsodálkozó  "látó ember". Bizonyára számos olvasata létezik egyazon jelenségnek, ám eme különlegesség mindenki számára odafigyelést igényel.
Zs. Tamás: A fotó... amennyiben a valóságot ábrázolja, és nem kreálmány, igazán csodás...
A mesék koboldjai jutottak eszembe... akik a szivárvány tövében vannak... Hát ez esetben felszippantották Őket rendesen:)))
Egy versemet delegálom ide... mert szerintem ezzel szólhatok hozzá méltóképpen.

itt leled: http://zselenszky.blogspot.hu/2010/03/halal.html

Halál

A villámok végében mindig áll valaki.
Fekete szemével jóságosan néz, de
mosolytalanul.
Ózont lélegez ki, és ostorától
szétmállik a test.
Előhívja az őstüzet,
emésztő szeretetben mosdat,
eláztatja a szénát,
illatot hív elő… és
miközben himnuszt énekel a Naphoz,
széthinti vérünket
a könnyed szivárványban.

M.Adrienn:
Nekem átjárót juttat eszembe... aminek a két "végén" segítők állnak... valamilyen információ, új életérzés átáramlását is érezteti Velem...  Jó játék ez , kivi vagyok a többiekére :)

És most jöjjenek a facebookosok:

A:
Biztosan nem photoshop?

Kalemandra:
Nem az a lényeg, bár szerintem nem az.

Sz. Ildikó:
Tündértánc

H.Z:
Rövidesen csoda, ezoterikus magyarázó jelenség stb lesz a képből. Olyanok hivatkoznak majd rá, akik nem is látták! (Szerintem is photoshop)

Kalemandra:
Sz. I: még Te jársz legközelebb eddig a valósághoz. Most ki a csudát érdekel, hogy photoshop, vagy nem! A bennünk megjelenő érzések a fontosak. És az a gyönyörű az egészben, hogy mindenki másképp látja egy kicsit. Ez nem ezo-spiri belemagyarázást jelent, hanem tiszta érzéseket. Olyanokat, amilyeneket egy festmény vagy zenemű kiválthat.

Z.E:
Szorgoskodó Angyalok...Tündérek, Ég és Föld energiáit egyesítik,mellyel átszövik a Földet!

Kalemandra:
Mindkét jelenség egyszerre, röpke ideig áll fenn. Az egyik a béke jelképe, a másik a harcé. Még dúl a harc, de jön már a megváltó reménység.

Csöpi:
VICTORIA!...magyarul: GYŐZELEM!

Csehturul:
Fentről tiszta Erő be, lentről sötét Erő ki.

Monika:
Negatív és a pozítiv erők együttes léte hozza létre a kiegyenlítődést,az egyensúlyt, e nélkül nem létezik a dualításon alapuló világmindenség.

Carlo:
Az amikor az univerzális jó és a rossz (az élet és a halál) találkozik egy időpontban.
Hogy van e ilyen a valóságban, én aligha hiszem.

És ti mit gondoltok, éreztek a kép láttán?

(Folyt. köv.)




1 megjegyzés:

  1. Megláttam, megszerettem, muszáj volt vinnem... Remélem, tetszeni fog a környezet, ahová került: http://nemoblogja.blogspot.hu/2017/03/nemo-kolteszet.html köszönettel: Marcsi/NeMo

    VálaszTörlés