2015. március 2., hétfő

Az érzékiség lehúzó ereje

Az alábbi cikkel, illetve annak megosztásával sikerült egy kisebb vihart kavarni a facebookon.
Igen, ez az írás nagyon megosztó. A többség elveti, ósdi babonának vagy áltudománynak tartja, és kevesen értik ennek jelentőségét. A telegonia tudományos magyarázatát nem ismerem, de ha a megfigyelések hitelesek, a jelenség létezik, és logikus. Az én értelmezésemben minden ember hullámteret kelt, és abba a hullámtérbe minden beíródik a környezetéből, és az általa teremtett gondolatokból. Egy megfogant petesejt, embrió is rendelkezik ilyennel, és átveszi édesanyja hullámterének információit.
A vonzás törvénye szerint olyan lélek építi fel ezt a testet, akit e rezgésmintázat (információminta) bevonz, attól függetlenül is, hogy az édesanya és édesapa genetikáját fele-fele részben örökli. És van még ezen kívül az epigenetika, amiről most nem szólok, majd későbbiek során előveszem a témát.

De jöjjön most egy rövid kis írás, mely szellemtani kiegészítést ad.
Csöndes figyelemmel olvassátok. A piros szöveg a saját megjegyzésem).

Paráznaság és az utolsó idők (részlet)

Az utolsó időkben az egyik legnagyobb nyomorúságot a Föld állapotára az érzékiség (hedonizmus, szenvedélyek, szórakoztatóipar, média, szex, evés-ivás) okozza.
Mert az érzékiség, főleg a nemi érzékiség, annyira behálózza az ember lelkét, hogy nem tud szabadulni tőle. Az érzékiségen keresztül az ellentétnek, a sátánnak olyan vegykonyhájába nyúl bele az ember, amely újabb nyomorúságokat hoz a Földre, és az ember életébe.

Vannak felfelé irányuló és lefelé irányuló, visszahúzó erők. A visszahúzó, lefelé rotáló erőknek területeket hoznak létre, amelynek elzárva kellene maradniuk a bukott teremtményektől.
Az érzékiség ezeket a csapokat nyitja meg és a világba olyan mennyiségű visszaforgó, szennyes erőtömeget és hatalmat képviselő erőket enged bele, amelynek egyre rosszabb és rosszabb állapotokat hoznak létre az életében.

Egyre nagyobb kísértésnek teszik ki ezek az erők az embereket; egyre jobban felfokozzák a bennük lévő bűnös hajlamokat. Felerősítik az istentagadást, a gőgöt, az önzést, mely nyomorúságot, békétlenséget, háborút hoz a földre.
Már tömegesen vannak olyan lelkek testben (immár 7 és fél milliárdnyian vagyunk, és ezt a Föld már alig bírja eltartani), akiknek még nem volt itt, vagy egyáltalán a nem lehetett volna itt az idejük a testetöltésre. De ezeken a fajfenntartó erőkön keresztül belenyúlt az ember az erőrétegekbe, alakot, formát, testet adott ezeknek a felkészületlen lelkeknek, és mindez az elkövetkezendő évtizedekben háborúkat, nyomorúságot, éhínséget, betegséget, fekete – mágikus erőket zúdít majd a világra.
Erősek és célratörők ezek a lelkek a rosszban.
A természettörvény nem alkot újat, hanem a meglévőt használja fel. Tehát amit a teremtmény létrehozott, azt nem lehet megsemmisíteni, mert a teremtmény csak a Teremtőtől kapott erőket tudja életként továbbadni. Mivel ami a Teremtőtől származik azt meg semmisíteni nem lehet, így nincs más lehetőség, mint ezeket újra megtisztítani.

Aki magasabb világokból ölt testet a Földön, a Föld jelenlegi fertőzöttsége folytán mindenütt az ellentétes erőkkel találja magát szemben, ami az Ő jóra való törekvését gátolja.
Akkor már nem lehet azt mondani, hogy az ember paráznaságon keresztül csak bizonyos vérbajoknak esik áldozatul, hanem mindaz, ami a Földre, amint betegség, dögvész, járványok, éhínségek bekövetkeznek azok eredete is ide vezethető vissza.
(Megjegyzés: és ott van még  a lelki paráznaság, avagy nem Istent, hanem az Ellentétet szolgálja az ember gondolataiban és tetteiben)

(Zita médium)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése