2015. július 3., péntek

Fontos felhívás, terjesszétek!

Az Úr, útja során, sorban kiszólította a tizenkettőt. Nagy próbatétele volt ez az apostoloknak. Követni valakit akit addig nem ismertek, odahagyni mindenüket (családot, foglalkozást, megszokott életmódot stb) egy ismeretlen egyetlen szaváért. Egyetlen szóért, amiben viszont valós Erő rezgett! Menni vagy maradni? Dönteniük azonnal kellett! Az Úr kétszer senkit nem szólítottt! S Ők követték Őt mindannyian……
 
Ők igent mondtak. Mit teszünk mi? Követjük, vagy megtagadjuk a hívást?.......
Egyik kiszólítás:
 
„Kövess engem!” Az így válaszolt: „Uram, engedd meg, hogy előbb elmenjek és eltemessem apámat.” 60„Hagyd a holtakra, hadd temessék halottaikat – mondta neki –, te meg menj, és hirdesd az Isten országát!” (részlet Lukács evangéliumából)
 
Az Úr végtelen Kegyelme akarata, rendelése szerint 2015. július 17-én két országos jelentőségű esemény kerül megrendezésre. Az egyik Petőfi Sándor újratemetése Budapesten, a másik a Baraka együttes búcsúkoncertje a Kaposvár melletti Bárdudvarnok, Olajhegy MAG-tanyán.
Részletek:
Válasszatok!!!! Az ÉLŐKET, vagy a HOLTAKAT követitek!
A Halálba vezető Út széles, az Életbe vezető Út keskeny! Nagy próbatétele ez a MAG-oknak!

(Cseh Turul András)


Utóirat: Teljes szívemből magyar vagyok akkor is, ha nem veszek részt Petőfi újratemetésén. Petőfi neve minden igaz magyar  ember számára egyet jelent a hazaszeretettel, a szabadságharccal. Szelleme örökké él a magyarságban, akármi is történt vagy történhetett mulandó földi maradványaival. (Kalemandra)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése